اتصال الکتروفیوژن
قبل از هر جیز این روش اتصال بسیار راحت، آسان و ایمن است. است به این دلیل این فن آوری را برای لوله های بزرگ طبق استاندارد DVS 2207-1 نیز فراهم میگردد.
یک سیم جوش در داخل بخش مادگی لوله تعبیه شده است. پس از اتصال دو بخش نرگی و مادگی لوله، این سیم توسط یک دستگاه جوشکاری ویژه گرم شده و دو بخش انتهایی لوله را به هم جوش می دهد. این روش اتصال امکان نصب لوله در کمترین زمان که پیش از این غیر ممکن بود را فراهم کرده است. با استفاده از یک دستگاه احداث خط لوله به طول 72 متر و قطر 1200 میلیمتر ظرف مدت 8 ساعت امکان پذیر شده است تنها عامل محدود کننده سرعت اجرای ترانشه است.
اتصال با واشر
1- دو واشر برای هر اتصال
2- واشر را مطابق با تصویر نصب کنید.
3- برای تسهیل عملیات نصب، بهتر است زمینی کنار لوله تا حدودی خاکریزی شود تا طی عملیات اتصال لوله به نحو مناسب حائل شده و از حرکت خط لوله جلوگیری شود.
4- بخش نرگی لوله را در محور طولی آن فاصله حداقل 125 میلیمتری با مارک ( ماژیک) ضد آب علامتگذاری کنید.
5- بخشهای نرگی و مادگی را کاملاً روغن کاری کنید.
6- طی عملیات روغن کاری و همچنین طی فرایند اتصال بخشهای نرگی و مادگی باید کاملاً تمیز باشند.
7- لوله را تا محل علامتگذاری به هم متصل کنید.
8- در زمان اتصال یک کمک مکانیکی کورد نیاز است. در صورتیکه شما به لوله فشار آورده و آنرا هل می دهید، از وسیله ای نظیر صفحه چوبی برای توزیع فشار و جلوگیری ازآسیب رسانی به مادگی لوله استفاده کنید.
9- بخشهای انتهایی لوله را نکشید.
10-لوله های تولیدی دنا صنعت بااتصال واشر در خطوط لوله مستقیم کاربرد دارند. در صورت وجود انحنا در پروژه از زانویی استفاده شود.
اتصال با فلنچ
اتصال با فلنج بخشهای انتهایی لوله و اتصالات با استفاده از فلنج های فولادی و
واشر لاستیکی به هم متصل می شوند. بستگی به نوع لوله، رابط فلنج یا کاملاً همزمان با لوله تولید می شود و یا فلنج به صورت یک اتصال جداگانه عرضه می شود. این نوع روش اتصال بیشتر برای خروجی های دریایی و اتصال مخازن کاربرد دارد.بیشترین مزیت این اتصال باز کردن راحت آنهاست
جوشکاری لب به لب با استفاده از المان گرم
جوشکاری لب به لب با استفاده از المان گرم لوله و اتصالات با کمک یک دستگاه جوشکاری لب به لب با استفاده از المان گرم به هم متصل می شوند. بخشهای نهایی لوله و اتصالات به هم جوش داده می شوند این روش اتصال برای لوله و اتصالاتی توصیه می شوند که حداکثر ضخامت جداره آنها 150 میلیمتر و قطر درونی آنها بین 300 الی 2500
(جوشکاری باید مطابق با بخش استاندارد DVS 2207 انجام شود)
جوشکاری اکستروژن
جوشکاری اکستروژن- لوله و اتصالاتی که باید به هم متصل شوند از طریق بخشهای نرگی و مادگی به هم جوش داده می شوند. بنابراین در بخش انتهایی دو لوله با استفاده از دستگاه جوش اکستروژن به هم متصل می شوند. این روش جوشکاری را می توان هم از داخل و هم از بیرون لوله انجام داد. این روش مناسب لوله و منهول های ثقلی می باشد.
(جوشکاری باید مطابق با بخش 4 استاندارد DVS 2207 انجام شود)
جوشکاری اکستروژن با درزV
جوشکاری اکستروژن با درز - Vلوله و اتصالات با استفاده از دستگاه جوش اکستروژن به هم متصل می شوند. بخش بیرونی انتهای لوله و اتصالات داده می شوند.بنابراین درز جوشکاری تولید می شوند. بنابراین درز جوشکاری تولید می شود که شبیه به حرف V است. در این حالت معمولاً از اتصال نرگی و مادگی استفاده نمی شود.
(جوشکاری باید مطابق با بخش 4 استاندارد DVS 2207 انجام شود)
درباره نرم افزار :
محاسبه گرلوله پلی اتیلن برای راحتی کار فروشندگان و خریداران لوله های پلی اتیلن...
بررسی لوله های پلی اتيلن چگالی بالا
چکيده
لوله های پلی اتيلن سنگين كاربردهای بسياری دارند. در اين م...
استاندارد لوله پلی اتیلن
لوله پلی اتیلن دارای استانداردهای مختلفی برای کارب...
استانداردهای BSI
BSI 3505 لوله های پی وی سی برای استفاده در تأسیسات آب سرد
BSI 3506 لوله های...
بطور خلاصه ضربه قوچ که دربعضی ازمتون فارسی از آن به عنوان «چکش آبی » یا " آب کوبه " ن...